Hranite se zdravo i uživajte uz organsko vino…


Na desetak kilometara od Bajine Bašte prema Užicu nalazi se prelepo selo Dub u kojem žive organski proizvođači Milovan i Milesa Milošević. Gazdinstvo se bavi organskom proizvodnjom voća i njegovom preradom kao i eko turizmom.

Od organskih proizvoda tu su nadaleko čuvene rakije od šljive i kupine kao i kupinovo vino. U ponudi gazdinstvo ima 5 kategorisanih soba. Za svoje goste organizuju obilazak crkve brvnare iz 18. veka, manastira Rače iz 13. veka, kao i izlete do Perućca, Drvengrada i Zlatibora.

Milovan gostima nudi savremenu metodologiju prirodnog čišćenja organizma. Za čišćenje primenjuje 45 različitih namirnica i čajevi na bazi žalfije, nane, matičnjaka i kantariona. Za sve goste u svom domaćinstvu organizuje vežbe pravilnog disanja, seminar o detoksikaciji organizma u okviru kojeg edukuje ljude kako se pravilno priprema hrana.
Milovan je autor knjige “Servis-čišćenje organizma” koju promoviše i prodaje na brojnim sajmovima i drugim manifestacijama i učesnik je na mnogih tribina i predavanja na temu zdravlja.

    Mala napomena: Sobe su rezervisane nedeljama unapred.

    Adresa: Centar za prirodne alternative
Selo Dub, 31253 Zlodol
    Kontakt: + 381 65 857 6 999
   E-mail: cpaorganic@gmail.com.

 

 

Autor: Snežana Ognjenović