Napravite svoju organsku baštu! Nastavak, 7.jun 10.časova

Ukoliko ste i više nego zainteresovani za kvalitet hrane koju unosite, volite biljke i boravak na otvorenom, a interesuju Vas i druge oblasti koje mogu da poboljšaju kvalitet života Vaše porodice, onda ste na pravom mestu.

Danas, više nego ikada, moramo sa oprezom i kritički da posmatramo svet oko sebe, budemo racionalni u svojim odlukama i izborima i razmišljamo unapred o posledicama naših dela u budućnosti. Odlučili ste da i Vi zasadite organsku baštu. Ako niste baš sigurni odakle početi, kako se seje, sadi, šta sa bolestima i štetočinama… pratite naša uputstva i – krenite!

SAZNAJTE VIŠE O ORGANSKOM BAŠTOVANSTVU

31.maj, 5. i 12.jun.

Želite da gajite zdrave plodove za sebe i svoju porodicu, a ne znate odakle da počnete. Naša edukacija je pravo rešenje za Vas.

Na osnovu  višegodišnjeg rada na promociji organske poljoprivrede, osmislila sam edukaciju primerenu potrebama polaznika koji žele da nauče kako da uzgajanju zdrave plodove za sebe i svoju porodicu.

    OBUKE U MAJU

1.  Zbog vanredne situacije u kojoj se naša zemlja našla i katastrofe koja je zadesila građane Srbije,    najavljeni seminar za 22.maj se odlaže za

     Subotu,  31.maj.2014.   Više o edukaciji

    OBUKE U JUNU

1.  Subota     7.jun 2014.   Više o edukaciji

2.  Subota   14.jun 2014.   Više o edukaciji

Sredom se održavaju specijalizovana predavanja. Više…

Prijavite se za neki od nasih seminara, tako sto cete popuniti sledeci obrazac:
Zahvaljujemo se na iskazanom interesovanju. Na Vašu e-mail adresu poslaćemo Vam dodatne informacije vezano za održavanje seminara.