U toku je upis studenata na Fakultet za ekološku poljoprivredu

U toku je upis novih studenata osnovnih studija na Fakultet ekološke poljoprivrede u Novom Sadu i Svilajncu.

Završetkom četvorogodišnjih studija student stiče  stručni naziv: DIPLOMIRANI INŽENJER POLJOPRIVREDE. 

Fakultet ekološke poljoprivrede obrazuje inženjere poljoprivrede koji će se baviti proizvodnjom zdravstveno bezbedne hrane. Edukacija započinje sa osnovnim znanjima iz svih oblasti poljoprivrede koja se zatim primenjuju na zahteve proizvodnje organske ili zdravstveno bezbedne hrane uz primenu ekoloških principa.

images (5)

Da bi se ostvarila proizvodnja visoko vredne i zdravstveno bezbedne hrane, uz poštovanje ekoloških principa potreban je novi profil stručnjaka, sa specifičnim teoretskim i primenjenim znanjima baziranim na novim tehnologijama, a koja obuhvataju upravljanje, korišćenje i očuvanje prirodnih resursa uz ekonomsku dobit, poboljšanje i unapređenje socijane strukture ruralnih sredina.

Fakultet ekološke poljoprivrede je akreditovao Centar u Svilajncu sa osnovnim četvorogodišnjim studijama na studijskom program Ratarstvo i povrtarstvo. U Centru Svilajnac se izvodi i jednogodišnji studijski program master akademskih studija Ratarstvo i povtrarstvo

Od 2015 god. Fakultet ekološke poljoprivrede u Sremskoj Kamenici uvodi i nov četvorogodišnji studijski program Organska biljna i stočarska proizvodnja sa najsavremenijim domom za studente i sa besplatnim Internetom u krugu od oko 20 km u Novom Sadu za sve student. Studije će se izvoditi na srpskom i na engleskom jeziku.

U Sremskoj Kamenici se uvode i jednogodišnje master akademske studije Organska biljna i stočarska proizvodnja koje se izvode na srpskom i engleskom jeziku .

Fakultet ekološke poljoprivrede je akreditovao doktorske studije studijskog programa Poljoprivredne nauke koji se izvodi na srpskom i engleskom jeziku.

Kontakt:

Univerzitet EDUCONS

Vojvode Putnika 87
21208 Sremska Kamenica
Srbija

TELEFONI:
021 4893 610 info linija
0214893 604
FAKS:
021 4893 624

Email:
info@educons.edu.rs

www.educons.edu