Upoznajte bolesti i štetočine u organskoj bašti

Pročitajte više o: krompirovoj zlatici, lisnim vašima, leptiru kupusaru, puževima

„Razumevanjem i korigovanjem ekoloških faktora koji su prisutni i deluju na nekoj površini kao i kompleksnih odnosa koji vladaju u samom zemljištu, možemo da utičemo i na zdravlje biljaka koje gajimo. U prirodi, nenarušena staništa biljnog i životinjskog sveta imaju prirodnu samoregulaciju populacija štetnih i korisnih vrsta…Da bi se biljke  u bašti sačuvale od bolesti, štetočina i da bi se sprečilo širanje korova potrebno je sprovesti niz mera koje će preventivno doprineti uspostavljanju ravnoteže između korisnih i štetnih organizama (odlomak iz knjige Organska bašta).

ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA

Dvomesečna edukacija u trajanju od 60 školskih časova, kompletna obuka koju čine 8 modula. Predavanja će biti organizovana 2 puta nedeljno u poslepodnevnim časovima (utorak, četvrtak od 18  časova).

Predavanja Modul 1:  II nedelja marta.

Prijavljivanje je u toku. Možete se prijaviti popunjavanjem kontakt forme pri dnu strane ili slanjem prijave na e-mail office@organskabasta.org.

Prijavite se za neki od nasih seminara, tako sto cete popuniti sledeci obrazac:
Zahvaljujemo se na iskazanom interesovanju. Na Vašu e-mail adresu poslaćemo Vam dodatne informacije vezano za održavanje seminara.